12 Şubat 2008 Salı

Sevgili Dünürüm 13.Bölüm Özeti

Sevgili Dünürüm 13.Bölüm Özeti
8 Şubat Cuma 20:00 – Yeni bölüm



13. Bölüm Özeti


TMSF’ye açılan karşı dava kazanılmış, Ahmet Muhtar malvarlığını yeniden geri almıştır. Aldığı yeni eve onunla birlikte yerleşen Murat ve Ayperi’yle birlikte yaşamaktadır. Yıldız da kızına yakın olmak için köşkü kiraya vermiş ve o civarda bir ev tutmuştur.

Ayperi’nin hamileliğin son günleridir ve Murat hâlâ onun hamilelik kaprisleriyle uğraşmaktadır. Yıldız ve Ahmet’in arası açıktır. Yıldız’a göre, Ahmet Muhtar servetini tekrar kazanınca o görgüsüz kaba adama dönüşmüştür. Ahmet’e göre ise Yıldız iflah olmaz bir servet düşmanıdır. Kâbus gibi geçen bir akşam yemeği, aradaki buzları eritmek yerine daha da soğutmuştur.

Ahmet’in kurduğu yeni şirketin açılışı yapılmaktadır. Ahmet’in şirketi Murat’ın üzerine kurduğunu söylemesi ve torununa Zebercet diye seslenmesi Yıldız’ı zıvanadan çıkartır. Yıldız’ın gözüne girmek için üniversiteyi bitirmeye karar veren Murat da, şirketin başında kendisinin olduğunu öğrenince zor durumda kalır. Yıldız’ın sinirden kendini kaybettiği anda, Ayperi’nin doğum sancısı tutar ve hemen hastaneye yetiştirilir. Hastanenin bekleme odasında, Cem’in askere alındığı haberi herkesi şaşkına çevirir ama bu askerlik çok uzun sürmeyecektir…

Hiç yorum yok:

Add to Google