11 Şubat 2008 Pazartesi

Hatırla Sevgili 53.Bölüm

Bölüm 53 / Yeni Bölüm
15 Şubat Cuma 22:00'de


Hatırla Sevgili'nin yeni sezon bölümleri 1969 Şubat'ından devam ediyor. Ahmet, Rüya'nın kendi kızı olduğunu öğrendikten sonra büyük çalkantılar yaşayacak ve Yasemin'le Necdet'in hayatı artık asla eskisi gibi olmayacak. Rüya'nın doğumunu, büyüdüğünü görememiş olan Ahmet bunun acısını Yasemin'den çıkaracak. Güzide'nin hayatı da dönülmez biçimde değişecek. Yasemin'le yüzleşen Güzide'yi de bir sürpriz beklemektedir. Ailelerin olaylara karışmasıyla Ahmet ve Yasemin arasında büyük bir mücadele başlayacak. Ayla'nın bu mücadeledeki rolü herkesin kaderine etki edecek.
Deniz'in ağır yaralı hastaneye kaldırılması Defne ve aileler için büyük şok yaratır. Artık Türkiye'de farklı görüşten gençlerin arasında gittikçe yükselen şiddet herkesi dört bir yana savrulmaya başlar. Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan'ın da aralarında olduğu solcu gençler farklı fraksiyonlara bölünücekler. Bu süreç Türkiye'yi 12 Mart 1971 darbesine taşıyacaktır. Diğer yandan sağcı gençlerin örgütlendiği ülkü ocakları ve Yaşar'ın bu çevrelerde yükselişi Işık'la ilişkisine etki edecektir.
İşçi hareketleri'nin yoğun yaşandığı bir dönemde DİSK ve emekçilerin haklarını arama kavgalarına şahit olacağız. Rıza tekrar siyasete dönme umuduyla çalışmalara başlayacak. Demirel hükümeti, İsmet İnönü'nün de desteğini alarak eski DP'lilerin siyasi haklarını geri vermeye çalışacak. Ama tabii bu, bazı çevrelerin hiç hoşuna gitmeyecektir. Tiryakilik yaratan "Hatırla Sevgili" yeni sezonda da atv ekranlarında seyircisiyle buluşuyor!

Hiç yorum yok:

Add to Google