11 Şubat 2008 Pazartesi

Avrupa Yakası 148.Bölüm / Yeni Bölüm Özeti

13 Şubat Çarşamba 20:00'de

Avrupa Yakası'nda maceralar, aşklar, entrikalar ve bol kahkaha devam ediyor! Sütçüoğlu ailesinin fertleri Tahsin bey, İffet hanım, Aslı, Cem, Makbule ve Sacit, ayrıca kurtulamadıkları komşuları Burhan Altıntop, bu yıl tempolu günler yaşayacaklar. Ofiste Kubilay, Fatoş, Yaprak, Tanrıverdi, Sadettin Bey ve ayrıca derginin yarısını satın alarak ortalığı karıştıracak görgüsüz sosyetik Şahika (Binnur Kaya), hayatınızın vazgeçilmezleri olmaya devam edecekler. Sertaç ve Tacettin muhallebicide kaldırım mühendisliğini sürdürürken, kapıcı dairesinde de hareketlilikvar: Sabit Efendi ve ailesine Hediye Teyze'nin erkek kardeşi Cesur (Gürgen Öz)katılınca, apartman tadından yenmeyecek! Bu arada Cem'in snob anne ve babası Bülent Bey ve Sedef Hanım mahallenin demirbaşları arasında olmaya devam edecekler. Gülse Birsel'in kaleminden Avrupa Yakası, vazgeçilmez kadrosu ve yeni oyuncularıyla, bu yıl da bomba etkisi yaratacak!



148.BÖLÜM ÖZETİ:

Burhan İzzet ve Makbule'yi gizli gizli buluşurken yakalar ve ciddi bir bunalıma girerek evi terk eder. Giderken söylediği sözler ve ettiği veda herkesi endişelendirir. Ertesi gün Burhan'a ait bir mezartaşıyla karşılaşan Sütçüoğlu rezidansı sakinleri kriz geçirirler! Oysa gerçek bambaşkadır.

Cem'in garip halleri, alt kattan gelen bağırış çağırış ve bir süre sonra Victoria'nın ortadan yok olması, özellikle Aslı'nın tüylerini ürpertir. Cem'in bir delilik anında yanlış birşey yapmış olmasından korkmaktadır. Cem ise eve kimseyi sokmaz ve Victoria'nın hasta olduğunu söyler. Aslı ve Burhan işin peşini bırakmayıp alt kata gizlice girerler ve bir Hitchcock filmiyle karşılaşırlar!

Sacit, Sertaç ve Taco sinek avlayan muhallebiciyi canlandırmak için mekana DJ, canlı müzik, dansçılar gibi eklemeler yaparlar. Ancak hiçbiri müşterinin ilgisini çekmez. Ne zaman ki insanların gülmekten çok ağlamayı tercih ettiğini keşfederler, muhallebicinin eğlence programı değişir ve bu konudaki en önemli karaktere başvurulur!

Sacit, Şahika'yla görüştürülmemesinin üzüntüsünü kızgınlık ve saldırganlık olarak ifade etmektedir. Eğer görüşürlerse Osman'ın kendisini vuracağından korkan asabi Sacit, çelik yelek almaya karar verir. Ancak bütçe çelik yeleğe yetmez. Bunun üzerine İzzet, Sacit için sanayide bir çelik tulum yaptırır!

Hiç yorum yok:

Add to Google